Om oss

Lokalisera har varit verksamma inom lokaluthyrningsbranschen sedan 2006 med en kombination av kontorshotell och lokaluthyrning. 2010 utökades verksamheten till att även erbjuda förmedlingstjänster till externa fastighetsföretag. Sedan dess har Lokalisera framgångsrikt etablerat sig på Göteborgs lokalhyresmarknad och har idag många samarbeten med viktiga aktörer i branschen. Med vårt nätverk kan vi erbjuda en effektiv lokaluthyrningsprocess.

För oss är det mycket viktigt att både våra kunder och klienter får en optimal lösning och känner sig nöjda. Vi inser att kundnöjdhet är vårt främsta konkurrensmedel och att lönsamma affärer görs genom att arbeta på ett hållbart och lyhört sätt. Vi arbetar på lång sikt och vill se klienter återkomma när deras lokalbehov ändras.

Lokalisera AB är registrerad som Fastighetsmäklarföretag med särskild registrering för hyresförmedling. 

Betydelsen av Lokalisera

1 fastställa platsen för, ange platsen för, inringa
2 förlägga, placera
3 lokalisera sig, göra sig hemmastadd, orientera sig.

Att hitta rätt plats, både för sig själv och för en verksamhet är oftast en nyckelfaktor för framgång. Att lokalisera sig rätt och göra sig hemmastadd är något vi har stor förståelse för. Associationerna med ordet Lokalisera stämmer därför överens med hur vi vill uppfattas i vårt sätt att hjälpa våra kunder.

Vårt egna kontorshotell

Lokalisera har ett eget kontorshotell i Krokslätt där vi även har vårt egna kontor. Sedan 2006 har vi varit basen för många olika företag verksamma i Mölndals- och Göteborgsregionen. Vi tror på styrkan i att ha att ha det sociala och stöttande från kontorskollegor utan att vara i samma företag eller bransch. Här blir du en del av en trevlig gemenskap som både skapar nya samarbeten och ger vänner men även främjar företagsanda och kreativitet.

Välkommen till ett personligt kontorshotell nära centrum men utan trängsel, tull och parkeringsproblem.

Jobba med oss

Lokalisera är ett växande företag och söker ständigt kompetenta medarbetare och samarbetspartners inom lokaluthyrnings-branschen som delar vår filosofi. Vi är ett kreativt företag med flexibilitet och ett stort hjärta. Har du erfarenhet av branschen – och skulle du vara intresserad av att växa med oss? Skicka gärna en intresseanmälan till info@lokalisera.se märkt ”rekrytering”

Åk till toppen