KONTAKTA OSS  
031 - 40 73 30  
UTHYRNINGSUPPDRAG

Med god erfarenhet och engagemang kan vi på Lokalisera presentera och marknadsföra era lediga lokaler på ett konkurrenskraftigt sätt. Med olika metoder kan vi vara behjälpliga med att ta fram det segment av hyresgäster som passar in i era lokaler och lyhört hjälper vi till att driva uthyrningsprocessen framåt.

I vår roll förstärker vi fastighetsägarens uthyrningsorganisation och marknadsföring av vakanta ytor. Vi hjälper till att ta fram marknadsmaterial, annonsera på rätt ställen, hålla i visningar för intressenter, driva processen och löpande återkoppla till fastighetsägaren.

Vilken hjälp ni vill ha av oss är individuellt och behovet kan variera. Lokalisera kan på ett enkelt sett fungera som en utav flera marknadsföringskanaler för en fastighetsägare. I andra fall kan vi delvis eller helt ersätta fastighetsägarens uthyrningsavdelning. Hur än er situation ser ut tar vi i samråd fram ett skräddarsytt upplägg som ni känner er nöjda med.

Vi har många intressenter som söker olika lokallösningar i Göteborgsregionen och vi är alltid väl uppdaterade på hyresmarknaden och dess utveckling i Göteborg. Kontakta oss för mer information om hur vi arbetar med vakanser och hur vi kan hjälpa just er.