KONTAKTA OSS  
031 - 40 73 30  
LOKALFÖRMEDLING – EN KONTAKT, HELA UTBUDET!

Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborg med omnejd. I vårt utbud finner ni kontorslokaler och lagerlokaler men även lokaler passande för industri och butik. Som lokalsökande företag hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal för just er. Med vår kunskap om lokalmarknaden och breda kontaktnät inom branschen får ni en bra översikt av hela processen. Tveka därför inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.
"ATT FINNA RÄTT PLATS, BÅDE FÖR SIG SJÄLV OCH EN VERKSAMHET, ÄR OFTAST EN NYCKELFAKTOR TILL FRAMGÅNG"


LOKALFÖRMEDLING - HUR GÅR DET TILL?

1 BEHOV AV NY LOKAL
Alla företag står någon gång inför ändrade lokalbehov. Det kan bero på tillväxt, omorganisation, behov av flexibilitet eller helt enkelt en uppstart. Att hitta verksamhetens nya lokal är ett betydande beslut som kommer att påverka er lång tid framöver. Lokalletande kräver att det avsätts tid och resurser, men speciellt behövs det kunskap om lokalmarknaden.

2 FÅ EN BRA ÖVERSIKT
Genom att använda sig av en lokalmäklare får ni kontroll och översikt i ert sökande. Vi har uppdaterad information om Göteborgs vakanser, direktkontakt med fastighetsägare, unika lokaler i vårt bestånd och framförallt många års erfarenhet av lokalmarknaden. Våra tjänster är kostnadsfria för lokalsökande företag och innebär inga förpliktelser.

3 BEHOVSANALYS
Vi stämmer av ert behov och tar tillsammans fram viktiga kriterier kring vad som är rätt lokal och läge för er verksamhet. Vi presenterar löpande intressanta lokalobjekt, hjälper till med bokning av visningar, allt utan förbindelser och med vår expertis vid er sida. Under hela processen återkopplar vi till er och anpassar lokalsökandet allt eftersom.

4 VÅRT MÅL
Vårt mål är att ni finner rätt lokal i ett bra läge för er verksamhet som skapar möjligheter och bättre förutsättningar. Vi kan vara behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning mm. under slutskedet om så önskas. För oss är det viktigt att arbeta hållbart och att våra intressenter känner sig nöjda med sin nya lokal i lång tid framöver.