Möbelgatan 8

Kontor/Lager, 200m² , Mölndal
Här erbjuds en trevlig och praktisk kombinationslokal strax söder om Mölndals Centrum. Ytan är fördelad på 100kvm kontor och 100kvm lager (låg) med stor dörr i markplan för i och urlastning. Kontorsdelen har ljusa och fräscha ytskikt. WC med dusch finns. Lunchrestaurang och Padelanläggning finns på samma gata. Matbutik finns i området. 5 minuter med bil/buss in till Mölndals Centrum. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

200m²

Lokalnummer

Möbelgatan 8

Omgivning

Området ligger ett par kilometer söder om Mölndals centrum. Här har ni nära till såväl grönområden som matbutik och bra kommunikationer. Mölndal är en snabbt växande stadsdel som blir alltmer sammanflätad med Göteborgs centrum. Ett bra läge med strategisk placering nära flertalet viktiga transportleder (E6, E20, riksväg 27, riksväg 40, Söderleden, Västkustbanan och Boråsbanan).

Kommunikationer

Närhet till både Söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 10 min, Frölunda Torg ca 15 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Möbelgatan ligger i området med frekventa avgångar.

Service

På samma gata finns en lunchrestaurang och Maxipadel Arena. Ca 400m till ICA Nära Rävekärr. 5 minuter med bil till Mölndals Innerstad och Mölndals Galleria med stort serviceutbud.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen