Argongatan 6

Kontor/Lager, 2500m² , Åbro
Här kommer utmärkta möjligheter finnas för en verksamhet med behov av att hyra lager, i kombination med kontor/personalytor och inhägnade, asfalterade uppställningsytor. Befintliga kontors-/personalytor kommer att anpassas och fräschas upp i samband med uthyrningen och fastighetens fasad kommer uppdateras/målas. Lagerytan kan anpassas till exempelvis kombinerat showroom/proffsbutik och/eller lager. Ytor ca: Kontors-/personalyta: 275+275 kvm. lager: 600-1.675 kvm, entresol: 219+100kvm, uppställningsyta: 2.000+2.000 kvm. Ytorna kan gå att kombinera på flera olika sätt. Fastigheten ligger längs med Söderleden med ett utmärkt kommunikationsläge både gällande transport och kollektivt. Detta gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. OBS! Ej bilrelaterad verksamhet/bilverkstad. Kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2500m²

Omgivning

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både Söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatserna Neongatan och AstraZeneca ligger på kort promenadavstånd från fastigheten och har frekventa avgångar.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen