KONTAKTA OSS  
031 - 40 73 30  
KONTORSHOTELL

Idag finns det många olika typer av kontorshotell och företagshotell. Gemensamt för alla är att de erbjuder flexibla lösningar gällande uthyrning av kontor och arbetsplatser. Grundtanken är att personer och företag hyr ett eller flera kontorsrum och delar på gemensamma faciliteter med andra hyresgäster på kontorshotellet/företagshotellet. Lokalisera har ett eget kontorshotell i Krokslätt på gränsen mellan Mölndal och Göteborg. Kontorshotellet ligger lättillgängligt nära E6, mindre än 10 minuter från Korsvägen och samtidigt utanför vägtullar.

 LOKALISERA KONTORSHOTELL
Att sitta på Lokalisera Kontorshotell skapar en naturlig grund för att bygga relationer och utöka sitt affärsnätverk. Det ska det vara kul att komma till jobbet och vi hoppas att genom ett familjärt klimat inte bara skapa trygghet utan även främja företagsanda och kreativitet. Här finns en härlig blandning av företag och du får det sociala och stöttande från kollegor utan att arbeta i samma företag.
FLEXIBEL KONTORSLÖSNING
På Kontorhotellet erbjuds kontorsrum mellan 10-20 kvm vilket motsvarar 20-30 kvm traditionellt. Gemensamma faciliteter som lunchrum och konferens- och mötesrum delas med övriga hyresgäster. Internetuppkoppling ingår i hyran och du har tillgång till nätverksskrivare och kaffemaskiner med färskmalet kaffe. Det är enkelt att flytta in och kontoren går att få möblerade eller omöblerade. Med en kort bindningstid kan företag även snabbt och enkelt anpassa sin kontorslösning efter behov.
CENTRALT MEN UTANFÖR TULL
Med ett tillgängligt och centralt läge i Krokslätt ligger Lokalisera Kontorshotell utanför vägtullar men samtidigt mindre än 10 minuter från City. Utanför fastigheten finns både bussar och spårvagn lättillgängligt och närheten till E6/E20 gör det enkelt för bilburna att ta sig hit. Här finns det gratis parkering runt fastigheten för dig och dina besökare. I närområdet finns ett stort serviceutbud. På en kort promenad nås bland annat Krokslätts Fabriker, ICA Maxi, ett bra utbud av lunchrestauranger och olika gym. Här sitter du i ett spännande och expansivt område med närhet till Göteborgs hela utbud.
VI GILLAR DET VI GÖR

Och tycker det är roligt med vårt egna och andras företagande. På Lokalisera arbetar vi varje dag med att hjälpa företag att lokalisera sig rätt. Helt enkelt finna rätt lokal och läge utifrån er verksamhets specifika behov. Vårt kontorshotell är en del av detta arbete och med vår erfarenhet och strävan hoppas vi kunna skapa trevlig gemenskap och utvecklande arbetsmiljö.
VÅRT ERBJUDANDE
Nyfiken på vad vi har att erbjuda? Gör en intresseanmälan för mer information eller för att boka en förutsättningslös visning. Till intresseanmälan